Posts

Acara Piknik dan Tasyakur Mountain Park Kuningan tahun 2015

Image

Jual distributor agen grosir kartu perdana as - AGEN PULSAKU | Tokopedia

Jual distributor agen grosir kartu perdana as - AGEN PULSAKU | Tokopedia: Jual distributor agen grosir kartu perdana as, perdana telkomsel murah dengan harga Rp 14.250 dari toko online AGEN PULSAKU, Kuningan. Cari produk nomor perdana & voucher lainnya di Tokopedia. Jual beli online aman dan nyaman hanya di Tokopedia.

Pembuka acara persi sunda

Assalamu’alaikum Wr. Wb. Langkung tipayun, puja urang sanggakeun kanu maha kawasa, puji kanu maha suci, sukur ka Allah Anu Maha Ghofur. Numana manteuna parantos maparin Ni’mat ka urang sadaya, sahingga urang sadaya tiasa pateupung lawung paamprok jonghok dina ieu kaseumpeutan.Sholawat sinareung salam mugia kakocorkeun ka panutan sadaya alam, anu parantos ngeumban tugas ti gusti Alloh pikeun nyandak pituduh Al-Qur’an sareung nyandak agama anu hak nyaeta kanjeung nabi Muhammad SAW, ka kulawargina, ka para sohabatna, tabi’in tabi’atna, anu miconto tur nuladan kana tapak lacak manteuna ti kawit dugika ayeuna.Anu dipihormat bapa kapala sakola, anu di piati Ibu miwah bapa Guru, oge anu di tungu-tungu rerencangan sadaya.Ngadeugna sim kuring dina dangeut ayeuna, taya sanes seuja ngiring jabung tumalapung sabda kumapalang. Kitu oge bari jeung di gedeng kendang gede pakauman, dag-dig-dug rasana ati, rumasa simkuring mah taya kabisa, sanggeum paripaos tea mah etang-etang lauk buruk milu mijah. B…

Bubuka acara

Assalamualaikum wr wb.
Langkung tipayun anu kusimkuring dipikahormat al'mukarom..(Nami tokoh)
anu sami-sami linggih kana iye riungan,anu kusimkuring dihormat
Sareng di mulyaken,pamudah-
Mudahan oge dimulyaken ku allah
Swt.. Oge ka para sesepuh tokoh agama
Tokoh masarakat,tokoh adat,aparatur pemerintah tisipil waima militerna,anu sami hadir kina iye tempat mungguh allah swt,anu teu tiasa kusimkuring desebatken nami satu persatuna
Tapi teu ngirangan rasa ta'dzim kuring ka mantena... Oge teu hilap kapara bapa ibu sakalian,nu ti palih kalerna,nutipalih wetan,nutipalih kulon sareng nutipalih kidulna Ana parantos laksana hadir kana iye riungan,anu kusimkuring dipikahormat sareng dimulyaken Pamudah-mudahan oge di mulyaken ku allah swt..amin..!!! Pertama-tama hayu urang sadayana panjatken puji syukur Kehadirat allah swt anau mana mantena parantos ngairodah wabil khusus ka pribados umumna nyaeta ka urang sadayana Anu alhadililah urang sadayana
Parantos dipasihan panjang umur
O…

Jual kacamata lipat flexible barang import - AGEN PULSAKU | Tokopedia

Jual kacamata lipat flexible barang import - AGEN PULSAKU | Tokopedia: Jual kacamata lipat flexible barang import, Mini dan Unik dengan harga Rp 210.000 dari toko online AGEN PULSAKU, Kuningan. Cari produk kacamata lainnya di Tokopedia. Jual beli online aman dan nyaman hanya di Tokopedia.

AGEN PULSAKU - Kuningan | Tokopedia

AGEN PULSAKU - Kuningan | Tokopedia: Belanja online aman dan nyaman dari AGEN PULSAKU - kepuasan pelanggan adalah tujuan kami "

BLACKBERRY APOLLO CURVE 9370 ORI

Image
[center][/center]
[center]Foto lainnya ada di sini, Gan[/center]
[center]Jual BLACKBERRY CURVE 8320 ORIGINAL BLACK, RED & PURE WHITE ORIGINAL BM BNIB
Rp 490.000,-[/center]

Deskripsi Barang:

keterangan lengkap FITUR :
___________________________________________________
SUPPLIER ONLINE BLACKBERRY BM

Info Product Mengenai BLACKBERRY BLACKMARKET yang kami jual :

I. KONDISI BARANG DITERIMA CUSTOMER DALAM KEADAAN BRAND NEW IN BOX BERSEGEL

II. ORIGINAL MESIN BLACKBERRY+ ACCESSORIES FULLSET

III. PIN DIJAMIN AMAN SENTOSA TEMBUS MESIN DAN STATUS DAN BERGARANSI SEUMUR HIDUP

IV. BARANG BLACKMARKET DIMANAPUN SEBENARNYA BARANG NON GARANSI, TETAPI KAMI TETAP AKAN MEMBERIKAN GARANSI BERUPA GARANSI MESIN 1 BULAN KARENA KAMI YAKIN BARANG BLACKMARKET YANG KAMI JUAL BERKUALITAS LAYAKNYA BLACKBERRY GARANSI RESMI

Best Regards


AGEN PULSAKU